Masturus lanceolatus (Liénard, 1840)

měsíčník ostroocasý

Čeleď: Molidae Bonaparte, 1832

Rod: Masturus Gill, 1884

Sladkovodní druh
Brakický druh
Samotářsky žijící
Žijící v párech
Žijící v hejnech
Žijící u dna
Žijící ve volné vodě
Žijící u hladiny

České názvy

měsíčník ostroocasý

    Typová lokalita

    Port Louis, Mauritius, Mascarenes, southwestern Indian Ocean.

    Velikost

    337 cm.

    Původní popis

    Liénard, E. 1840. Description d'une nouvelle espece du genre mole (Orthagoriscus, Schn.) découverte a l'île Maurice. Rev. Zoology v. 3: 291-292.